Benvingut/da a CCG | Ginecologia i Obstetrícia

— RESERVA HORES ONLINE —

Es poden demanar hores per internet a través d´aquesta web, per  fer-ho us caldrà la contrasenya.  Les segones visites, si no la tenen (es la mateixa dels resultats), la poden obtenir introduint el vostre DNI i s´us envirà la contrasenya mitjançant un SMS al telèfon mòbil. Les primeres  visites  la poden obtenir accedint a l´apartat “crear nou usuari” i omplint el formulari, inmediatament us enviara la conatrasenya mitjançant un SMS al telèfon  mòbil.

Demanar hora a CCG Online

 ginecologia-manresa-bages-ccg

Benvingut/da a CCG, el teu centre de ginecologia i obstetrícia a Manresa (Bages). El nostre equip de ginecòlegs t’atendrà oferint-te un tracte personalitzat i professional, amb la confiança que esdevé fruit de més de dues dècades d’experiència en ginecologia.

El nostre centre ginecològic està ubicat al bell mig de Manresa. D’aquesta manera, t’oferim un servei de ginecologia i obstetrícia proper i amb la garantia de ser atesa en funció de cada necessitat. Perquè aquest és el nostre principal valor: la nostra experiència i l’atenció personalitzada sabrà aconsellar-te el més encertat en cada punt del teu camí.

Si busques serveis d’obstetrícia i ginecologia a Manresa,  al nostre centre ginecològic  hi trobaràs els doctors Pere Carreras, Antoni Costa, Joaquim Garcia i la doctora Núria Pons, juntament amb la resta d’equip mèdic especialitzat s’encarregaran d’atendre les teves consultes en relació a ginecologia general, obstetrícia, seguiment de l’embaràs i diagnòstic prenatal.

CCG col·labora des de l’any 1996 amb FECUNMED de Granollers. D’aquesta manera, podem atendre també les teves consultes relacionades amb infertilitat i esterilitat a Manresa. 

Des de l’any 1991 ens dediquem a la ginecologia a Manresa. Això és possible gràcies a la confiança que dipositen cada dia en nosaltres moltes dones, degut a l’esforç i dedicació per la nostra feina. Si tens qualsevol dubte restem a la teva disposició.