Ecografies 4D, que son?

L’emabaràs pot ser una de les etapes i un dels moments més especials a la vida d’una parella. L’ecografia 4D us permetrà veure i imaginar com és la cara del vostre bebè i poder-ne guardar un record per tota la vida.

L’ecografia 4D combina la imatge en tres dimensions del teu bebè i el seu moviment en temps real. L’ecografia 4d es pot realitzar a qualsevol moment de l’embaràs però us recomanem que ho feu al voltant de la setmana 26-27. En aquest moment l’ecografia 4D ja pot oferir una imatge molt real de la cara del vostre bebè i la realització de l’ecografia 4D encara és tècnicament possible.

L’ecografia 4D es realitza de la mateixa manera que l’ecografia convencional, únicament les imatges obtingudes són diferents. Us donarem un recull de fotos tant en paper com en DVD perquè en pugueu tenir un bon record. L’ecografia 4D no es realitza per indicació mèdica ni forma part del control de l’embaràs normal, per tant, no té finalitat diagnòstica i en cap cas pot substituir les ecografies que es realitzen habitualment durant l’embaràs.

ecografia-bebe-4d-manresa