Doctor Xavier Saura (Ginecòleg)

Doctor Xavier Saura

El ginecòleg Xavier Saura ofereix els seus serveis de ginecologia i obstetricia al consultori ginecologic CCG Ginecologia de Manresa.

Contacte del doctor Xavier Saura (CCG Ginecologia Manresa)

Telèfon: 93 873 53 04
Adreça: Passeig Pere III 89, entresòl-1a, Manresa, Barcelona

El doctor Xavier Saura col·labora amb el centre ginecològic CCG des de l’any 1996, com a responsable de la secció d’Esterilitat, juntament amb la doctora Miriam Bella.

El ginecòleg Xavier Saura s’encarrega de diagnosticar  l’origen dels desordres reproductius i planifica el seu tractament, oferint totes les tècniques de reproducció assistida, com son els programes de inseminació artificial i fecundació in vitro.

Fundador i director mèdic de FecunMed, centre de reproducció assistida que col·labora estretament amb el centre ginecològic CCG en l’aplicació dels tractaments reproductius.

El doctor Xavier Saura és especialista en Obstetrícia i Ginecologia, amb formació específica en Reproducció Humana en el Institut Dexeus (membre agregat del 1987 al 1991), i en el IVI de València (1991-1992).

Ha participat en múltiples publicacions sobre la seva especialitat i ha dirigit i participat con a docent en diversos cursos en reproducció humana.