El nostre centre ginecològic

CCG és el teu centre ginecològic a Manresa i el Bages. El nostre origen recau en una societat mèdica dedicada a la ginecologia i obstetrícia i que es va formar l’any 1991 per poder donar servei ginecològic a les dones de Manresa, del Bages i també de comarques properes amb vocació de personalitzar el màxim possible l’assistència a l’embaràs i el part i resoldre, dins el camp privat (privats i mútues), els seus problemes ginecològics.

Aquesta societat va ser fundada per un equip de ginecòlegs de Manresa. Els doctors Pere Carreras Almirall, Antoni Costa Tubau i Joaquim Garcia Sabater. Posteriorment s´hi han anat afegint d´altres profesionals.

Amb tot això, hem seguit creixent. Des de l’any 1996 col·laborem estretament amb Fecunmed (infertilitat i esterilitat).

Com és el nostre centre ginecològic

El nostre centre ginecològic de Manresa (Bages) es troba ubicat al centre de la ciutat, concretament al Passeig Pere III nº89. Amb la nostra cèntrica ubicació podem oferir un fàcil accés als nostres serveis de ginecologia a un gran nombre de dones de Manresa i comarques.

Així mateix, comptem amb aparells d’última generació relacionats amb la ginecologia i l’obstetrícia, oferint-te unes instal·lacions totalment preparades per a les teves consultes ginecològiques. El nostre equip mèdic expert farà servir totes les eines que estiguin a les seves mans per ajudar-te en matèria ginecològica, d’infertilitat i
esterilitat o d’obstetrícia.


CCG Ginecologia col·labora amb FECUNMED, (infertilitat i esterilitat).